2K klarlack är marknadsledande

Söker du efter 2k klarlack. Här hittar du allt inom spray till konkurrensmässiga priser. Här finns ett välsorterat utbud av allt ifrån grundfärg och kulörer till bilprodukter, bland annat just klarlack.

2K klarlack är extremt skraptålig och beständig mot kemiska påfrestningar. Den har också stark beständighet mot bensin. Hållbarheten ligger på runt 24 timmar, och den har mellan fem och tio minuters torktid. Till detta kommer en stark värmebeständighet. Den här typen av klarlack klarar temperaturer på upp till 120 grader.  Produkten ger en högblank glans, och det tar ca 5 timmar för den att bli torr nog för beröring.

Tekniken är marknadsledande. I sprayflaskan finns två bollar som blandar innehållet på ett ultimat sätt, och flaskan är väldigt tät och skyddar starkt mot läckage. Ytterst hittar man ett extra plastlager som ger ett extra starkt skydd.

2K klarlack ger en fin yta

Den innovativa 2K-tekniken har tagit den här typen av produkter till en helt ny nivå när det gäller funktionalitet och pålitlighet. Den är väldigt lätt att använda, och ger en fin, blank yta. Den har också väldigt liten benägenhet att rinna, vilket starkt underlättar användandet.

Klarlack gör att färgen under blir blankare och djupare, och den fina ytan skyddar även mot smuts på ett effektivt och tillfredställande sätt. Den gulnar inte heller så lätt, vilket många varianter av klarlack lätt gör. Om man letar efter kvalitet till ett rättvist pris, är det här helt rätt sorts klarlack att välja, oavsett vad du tänkt använda den till.​​​​